de doelstellingen van de honda s2000 club holland
 

StartpaginaDeze clubinformatiefotoboekdownloadsleden loginforumOver HondaLinks

Deze club


Doelstellingen
Lid worden
Club artikelen
Contact
Sponsor paketten

5 Jarig bestaan !


Doelstellingen
De DelSolClub Holland heeft zich als doel gesteld eigenaren en berijders van de Honda CRX DelSol bij elkaar te brengen.
Als club zijn we hét verzamelpunt en communicatieplatform voor alle CRX DelSol liefhebbers.
De DelSolClub Holland is een zelfstandig hoofdstuk binnen de S2000 Club organisatie. Daarbij delen de beide clubs een secretariaat, bestuur en achterliggende organisatie. Met deze opzet worden kosten geminimaliseerd en blijft de bijdrage die van de leden wordt gevraagd aantrekkelijk laag. 
Met het organiseren van originele, innovatieve en vooral leuke clubevenementen en diensten willen wij als club bij zowel onze leden als potentiële leden een positieve indruk achterlaten om ze zo aan de club te binden. Hierbij staat niet alleen de promotie van de Honda DelSol centraal maar ook de promotie van de DelSolClub Holland en haar leden.

Technische ondersteuning
Veel aandacht wordt besteed aan technische ondersteuning. Op onze webpagina's is voor leden een brede technische vraagbaak beschikbaar met daarin niet alleen algemene informatie over de CRX DelSol maar ook uitvoerige toelichtingen op technische modificaties en veel voorkomende storingen en problemen. Deze informatie wordt op reguliere basis actueel gehouden en aangevuld.

Korting
Als DelSolClub Holland zijn wij in staat collectieve afspraken te maken met leveranciers van producten en diensten.
Zo krijgen onze leden bij verschillende bedrijven aantrekkelijke kortingen.
Reclame en promotie worden door het bestuur goed gereguleerd en komen geheel te goede aan de leden en de DelSolClub Holland.

Bestuur
Binnen een korte periode groeit de DelSolClub Holland naar een dynamische volwassen club met een goed georganiseerd bestuur met een duidelijke en eerlijke communicatie richting onze leden. Hierbij staan we voor wederzijds respect, enthousiasme en inzet van die leden, het bestuur en onze vrijwilligers.
 
Advertentie